web analytics

Computer Mágus Blog

Kategóriák: Egyéb, Futás, Hardver, Hírek, Mindennapok, Oldal, Reklám, Szoftver, Teszt, Üzlet,Teljes weboldal, arculat és GDPR frissítés

2018.05.24.

számítógép újratelepítés
Fél év fejlesztés és szerkesztés után elkészült a Computer Mágus oldal első nagy frissítése. Új logók, modernebb és letisztultabb oldalak. Az életbe lépő GDPR rendeletet is be szeretnénk tartani az átalakítással.
Tovább a cikkhez >>A Windows 10 1803-as frissítése megérkezett

2018.04.30.

Mai naptól hivatalosan is letölthető a Windows 10 1803-as, másik nevén Tavaszi Alkotói frissítése. Cikkemben szó lesz a letöltési és frissítési lehetőségekről, illetve az újdonságokról.
Tovább a cikkhez >>Túra navigáció okostelefonnal és geocaching

2017.05.24.

túra navigáció
A papírtérképek használatának kora lejárt. Ki sem kell már találnod, hogy éppen hol állsz. A városi térképes rendszerek viszont nem ismerik az erdőket. Összegyűjtöttem mindegyik platformra a legnépszerűbb túra navigáció programokat.
Tovább a cikkhez >>Zsarolóvírus törlése, megelőzése, támadás utáni kármentesítés

2017.05.16.

zsarolóvírus törlése
Rengeteg cikket olvasni a napokban támadó WannaCry zsarolóvírusról. Még a nem informatikával foglalkozó oldalak is mind erről írtak. Ügyfeleim és ismerőseim gyors tájékoztatására jött létre ez a leírás, melynek elolvasása után már a zsarolóvírus törlése sem lesz lehetetlen feladat!
Tovább a cikkhez >>Windows finomhangolása mesterfokon

2016.12.09.

windows finomhangolása
Cikkemben összegyűjtöttem néhány olyan funkciót, amik nem a megszokott, vagy elvárt módon működnek. A Windows finomhangolása fontos! Állítsuk át őket!
Tovább a cikkhez >>A téli Mágus konfigurációk megérkeztek!

2016.11.29.

Mágus konfigurációk
A gyertyák meggyújtásával közeleg a karácsony. Zsákba szedtem a legújabb alkatrészeket, hogy bemutathassam aktuális gépeimet. Kukkantsd meg őket!
Tovább a cikkhez >>1 éves lett a cég

2016.09.30.

Örömmel tudatom Veletek, hogy most hétvégén szülinapot ünneplünk! Éppen 1 éve indítottam el a vállalkozásom. Rövid számvetés következik a kattintás után...
Tovább a cikkhez >>Windows 7 frissítés gyorsítása

2016.07.16.

Windows 7 frissítés gyorsítása
Biztosan találkoztál már a képen látható folyamatjelző csíkkal. Fiatalkorom elvesztegetett perceiben sokat nézegettem. A cikkben ismertetett módszerrel jelentősen felgyorsul a Windows 7 frissítési folyamat akár néhány óráról néhány percre! Nem csak felhasználóknak!
Tovább a cikkhez >>Facebook: áldás vagy átok?

2016.05.18.

Facebook
Van aki szereti. Mások utálják, és nincs nekik. Egy biztos: a Facebook alapjaiban változtatta meg a világot. De vajon jó vagy rossz irányba? Cikkemben végigvesszük a különböző nézőpontokat és félelmeket.
Tovább a cikkhez >>Esküvőszervezési tanácsok

2016.05.16.

2,5 hónapja nem volt az oldalon érdemi frissítés. Joggal felmerülhet a kérdés hogy elfogyott a kezdeti lendület? Szó sincs erről! Életem egyik fontos állomásához érkeztem: megházasodtam. A cikkben néhány esküvőszervezéssel kapcsolatos tanácsom írom le.
Tovább a cikkhez >>Mit tegyek ha… – Leöntöttem a notebookomat

2016.02.28.

notebook beázás
Van szabad 4 perced? A videóban nyakon öntök egy új i7-es notebookot, majd bemutatom, hogy mi a teendő vészhelyzet esetén.
Tovább a cikkhez >>2016 tavaszi konfigurációk az új 1151-es foglalattal

2016.02.26.

skylake 1151
Az 1151-es alaplapok és processzorok fajtái elérték azt a számot, hogy felfrissíthessem velük az asztali konfigurációs palettám.
Tovább a cikkhez >>Gyors gépek kompromisszumok nélkül

2016.02.09.

Néha lehetőségem van kompromisszumok nélkül számítógépet építeni. Videóra vettem egy indítást.
Tovább a cikkhez >>Így tudsz jelentősen spórolni bevásárlásnál!

2016.02.06.

spórol bevásárlás
Amióta megváltoztattam a Facebook Messenger értesítési hangom, jelentősen kevesebbet fizetek a kasszánál... A Mágus tanácsai működnek!
Tovább a cikkhez >>Mondd, te mit választanál? – Nyomtató

2016.01.10.

nyomtató választás
A cikksorozat célja, hogy márkaérdekeltség nélkül jó irányba terelje a termékválasztás előtt állókat. Tablet és notebook témakörökben már megosztottam gondolataimat. Ezúttal a nyomtató választás előtt állók dolgát szeretném megkönnyíteni.
Tovább a cikkhez >>B.U.É.K. 2016

2015.12.31.

B.U.É.K. 2016
Boldog Új Évet Kívánok minden kedves Ügyfelemnek és Olvasómnak! Következzen néhány pozitív gondolat...
Tovább a cikkhez >>Karácsonyi ajánlat

2015.12.19.

Kiemelt karácsonyi ügyelet
Ugye nem akarsz nekivágni az ünnepeknek és az új évnek egy lassú számítógéppel? Kiszállással rendbe rakom korrekt áron! Hiányzó műszaki ajándékok beszerzésében is tudok segíteni. Kerüld a pesti dugót!
Tovább a cikkhez >>Az elveszett Windows játékok nyomában

2015.12.17.

Windows játékok
A Windows rendszerek beépített játékai mindig is nagy népszerűségnek örvendtek. Ki ne pasziánszozott volna?! A 8-as verziótól kezdve azonban hiába keressük őket a Start menüben. Parádés megoldás a cikk végén!
Tovább a cikkhez >>Mit tegyek ha… – Nincs internet

2015.12.14.

Nincs internet
A cikkel útnak indítom itt az oldalon a "Mit tegyek ha..." sorozat. Egyszerűnek tűnő, de mégis az egyik legbonyolultabb hibajelenséggel kezdjük. Mi a teendő akkor, ha nincs internet? Ezt az oldalt erre a linkre kattintva tudod letölteni a gépedre, hiszen amikor szükséged lenne rá, már nem tudnál felnézni ide!
Tovább a cikkhez >>Windows 10 frissítés eltávolítás: a végső megoldás

2015.12.07.

Windows 10 frissítés letiltását könnyítő program
Már írtam 2 cikket a témával kapcsolatban, itt találod őket: első, második. Az Ultimate Outsider csapat jóvoltából sokat egyszerűsödött a Windows 10 frissítés eltávolításának, és letiltásának módszere.
Tovább a cikkhez >>

Print Friendly, PDF & Email
Kosár
0