web analytics

Bemutatkozás

Magamról

Üdvözlet! Neubrandt Tamás a nevem. Pilisvörösváron nőttem fel. Gépész tanulmányaim közben szerettem bele a számítógépek világába. 8 év hobbiszerelés után egy vezető nagyvállalatnál informatikusként helyezkedtem el. Itt 10 év szerviztapasztalatra tettem szert, ebből 8 évet csoportvezetőként.

Az informatikában eltöltött majdnem 20 évem számokban:

  • több mint 3.000 sikeres rendszertelepítés
  • több mint 10.000 megoldott informatikai probléma otthoni környezetben
  • több mint 15.000 megoldott informatikai probléma nagyvállalati környezetben

A hosszú évek után is kellően motivált maradtam. Mai napig szeretem amit csinálok. Folyamatosan fejlesztem eszközeim és magamat is, hogy még hatékonyabb lehessek. Mivel az informatika egy hatalmas, folyamatosan változó terület, nem szégyellem elmondani, ha valaminek utána kell olvasnom.

Emberi tulajdonságaim közül a megbízhatóságot, pontosságot, és korrektséget emelném ki. Kitartásomat rendszeres hosszútávfutással fejlesztem. Egészségesen élek, ritkán vagyok beteg.

Szakmailag tapasztaltnak, gyorsnak, és határozottnak tartom magam, a felhasználókhoz mindig alázattal és türelemmel fordulok. Próbálom érthetővé, és egyszerűbbé tenni számukra az informatika világát.

Az oldalról

Hosszú várakozás után 2015-ben indult el az oldal. Fő célja a felhasználók tájékoztatása és oktatása, illetve az általam értékesített szolgáltatások és termékek listázása.

Igen gyakran szoktak tőlem tanácsot kérni. Mivel ezek a kérdések ismétlődnek, itt az oldalon részletes blogbejegyzésekben fogok válaszolni rájuk.

Az internetes jelenlét másik fontos oka a felhasználói visszajelzések. Szeretném látni a véleményeket a szolgáltatásaim és cikkeim milyenségéről, hogy tökéletesíteni tudjak rajtuk.

Szeretném, ha az oldal különleges lenne mind stílusában, mind tartalmában. A modern trendeknek megfelelően rengeteg videót fogok elhelyezni. Kényelmesebb, és hatásosabb megoldásnak tartom a szövegnél.

A vállalkozásról

A vállalkozást 2015-ben alapítottam magánszemélyek illetve kisvállalkozások számára. A cél Pilisvörösvár és környékén lakó több ezer ember informatikai kiszolgálása. Mind szolgáltatásaim minőségében és gyorsaságában, mind hozzáállásban szeretnék kiemelkedőt nyújtani. Közvetlen stílusommal nem egy hideg cég, hanem egy segítő szakember látszatát szeretném kelteni. A bajban nálam nem divat a jogszabályokban keresgélés, mindig nyújtom az emberileg elvárhatót is.

Lakossági és kisvállalati informatikai igények kielégítésére 2019 február 11.-én megnyílt Pilisvörösvár központjában számítógép szervizünk!

Legtöbbünknek nem megoldható, hogy Budapestre bevigye meghibásodott számítógépét vagy notebookját, majd  ismét menjen érte, ha elkészültek annak javításával. Garanciális ügyeket is egyszerűbb itt helyben, Pilisvörösváron intézni. Sokan szívesebben rakatnánk össze helyivel számítógépet, illetve vennénk tőle használtat, mint egy ismeretlentől. Milyen jó lenne egy vállalkozás, ahol alkatrészeket vagy perifériákat vásárolhatnánk! Ezen igények kielégítésére jött létre a vállalkozás.

Cél, hogy a felhasználók minél több örömüket leljék az informatikában. Szeretném feloldani az örökös felhasználó-számítógép ellentétet. A vállalkozás küldetése egyben mottója: hogy élmény legyen a felhasználás.

Print Friendly, PDF & Email