web analytics

Honlap üzleti részének aktiválása 2/4 – Konfigurációk

Bár csak egy oldal, de minden bizonnyal a legfontosabb itt a honlapon! Letisztult konfigurációs listámat ismerhetitek meg hajtás után.

CM_konfigok_excel

Számítógép felhasználás és üzemeltetés szempontjából kiemelkedően fontos dolog a kezdeti konfiguráció kiválasztása. Te ezt a masinát fogod használni, nekem őt kell évekig szerelni. Sok kellemetlenségtől óvod meg magad (és engem is), ha hallgatsz rám!

Számítógép szerelőként, javítási tapasztalataim alapján állítottam össze ezeket a gépeket, amikkel előreláthatólag a lehető legkevesebb probléma várható. Gondolj csak bele: kocsid leendő szerelője építi össze darabokból a megvásárolni kívánt négykerekűd?! Nem választás, hanem összeállítás! A végeredmény kiemelkedően alacsony meghibásodás, és a szokásosnál hosszabb felhasználási ciklus.

Akik ötlet nélkül, konfiguráció ügyben keresnek fel, azoknak ezt a listát fogom átküldeni. A hozzáértőknek szóló száraz specifikációk helyére a felhasználók által is értelmezhető adatokat és információkat raktam. Lesznek majd a fantázianévhez illeszkedő termékképek is, türelem! Folyamatosan alakítani fogom az összeállításokat a visszajelzéseknek megfelelően. A konfigurációk árait az automatizmus heti kétszer, a termékek frissítésekor fogja aktualizálni.

A Mágus konfigurációs listáit az alsó Mágusbolt menü CM KONFIGOK gombján találod meg. Természetesen az árak aktuálisak, és a gépek már rendelhetőek! Egyéb részletek és javítások később még várhatóak, hiszen nagyon új a dolog. Jó böngészést!

Print Friendly, PDF & Email