web analytics

Honlap üzleti részének aktiválása 4/4 – Használt

Az utolsó aktiválandó résznek a HASZNÁLT kategória maradt. Bár hosszú távon mindenképpen az új eszközözök vásárlását tartom kifizetődőbbnek, de be kell látnom, hogy nem minden háztartásban jut pénz rájuk. Oldalam ezen zugával nekik szeretnék kis segítséget nyújtani.


Ma Magyarországon – főleg informatikai eszközök esetében – virágzik a használt kereskedelem! Vételük, használatuk és közvetítésük azonban az alacsonyabb árért cserébe nagyobb kockázatot rejt magában. Átvételnél nagy előnyt jelent, ha ismerjük az eladót! Személye a garancia arra, hogy a termék valóban olyan állapotú, amilyennek mondja, és nem rendelkezik rejtett hibákkal. Ismeretlen vevőtől érkező dolgokat csak alapos tesztelés után szoktam továbbadni. Mindannyiunk közös érdeke a rejtett hibák eladás előtti kiszűrése!

Ha rendelkezel megunt, esetleg meghibásodott számítástechnikai kütyüvel, és szeretnéd jóárasítani, csinálj róla fotót, és röviden írd le, mit lehet tudni róla. Ezután küldd el e-mailen. Ha látok benne fantáziát, át fogom venni. Kitisztítom, letesztelem és megjavítom, amennyiben gazdaságos és lehetséges. Értékesítés után megállapodunk a sikerdíjon.

Ha úgy érzed, hogy a cucc közreműködésem nélkül is gazdára találhat, töltsd fel a Computer Mágus Facebook oldal hírfolyamára a termékfotód a hirdetésed szövegével. Követőim helyi lakosok szinte mindannyian, számuk pedig folyamatosan növekszik!

Egyenlőre csak mintafájlok szerepelnek az adatbázisban, reméljük hamarosan listázhatok majd igaziakat is.

Print Friendly, PDF & Email