web analytics

Megnyílt a Computer Mágus számítógép szerviz és üzlet Pilisvörösváron

Kedves meglévő és újdonsült Olvasóim, örömteli bejelenteni valóm van! Két év előkészület után 2019 február 11.-én szülővárosomban Pilisvörösváron megnyitottam saját számítógép szervizem.

üzlet nyitás

Amolyan jubileumi nyitás ez, hiszen pontosan 20 éve vagyok a szakmában. 10 év nagyvállalati informatikai szolgálat mellett eljutottam oda, hogy annyira megnövekedtek a Vörösvár és környéki megkeresések a másodállásomban, hogy fel kellett mondjak a fő munkahelyemen.

Nagyon köszönöm Ügyfeleim biztató szavát, Családtagjaim támogatását, és a Szakmabeliek jó tanácsait! Rengetegen segítettetek, rendkívül hálás vagyok Nektek!

Rengeteg  fizikai munka volt az üzlettel. Sok tucat méter hálózati kábelt kellett igényesen elvezetni. Az elektromos hálózatot is felfejlesztettem a feladathoz: 84 túlfeszültség védett konnektorba tudok eszközt dugni. A legmodernebb hálózati eszközökkel dolgozom. Az ügyviteli és ügyféladatok különös biztonságban vannak.

7 teljesen különálló, saját monitorral rendelkező szerelőállomás került kiépítésre. Rendkívül hatékony és inspiráló környezet ez egy informatikus számára. A bútorzat sonoma színű, stílusos sötétbarna élekkel. Az volt a célom, hogy ha belépsz, otthonosan érezd magad.

Két pultnál tudok Ügyfelet fogadni.  Mindkét oldalon megoldott a számítógép leadás előtti és a javítás utáni bemutatása. Az irányításomat a saját, és az ügyfél gépe között tudom váltogatni. Ha az ügymenet megkívánja egy gombnyomással a saját ügyviteli monitoromba pillanthatsz bele. Ha úgy akarom reklámokat vetítek az ügyféltérbe ugyanezen a kijelzőn. Ezt volt a legnehezebb kitalálnom és megvalósítanom.

Néhány szó az ügymenetről. A szervizelendő gép leadásánál Megrendelőlapot készítünk. Kisebb hibáknál leadás előtt legtöbbször előre tudjuk egyeztetni a munkadíjat. A bevizsgálást  igénylő ajánlatadásnál telefonon fogunk egyeztetni a pontos munkadíjról és vállalási időről. Miután elkészült a munka, automata SMS-ben, vagy a megadott elérhetőségeiden értesítelek. Átadáskor Munkalapot és számlát (vagy blokkot) adok. A (remélhetőleg) megnövekedő munkaszám, és az eszköz életút dokumentálása miatt szükség volt kialakítani ezt a rendszert.

Az eszközöket helyben nyomtatott egyedi biztonsági matricával látom el, hogy pontosan lássam, mikor járt nálam a gép, csak így tudok felelősségteljesen garanciát vállalni.

A hibás gépek le és kiadását a magánlakásomon szeretném csökkenteni. Előre egyeztetve természetesen lesz még lehetőség erre is.

A kijáró szerviz mértékét is szeretném kicsit csökkenteni. A helyszíni kiszállást nem igénylő munkákat már lehetőségetek van behozni a szervizbe. Kedden és csütörtökön este 7-ig ott leszek! Mivel egyenlőre egyedül vagyok, nyitvatartási időben nem tudok kiszállást vállalni. Előtte és utána (ahogyan eddig) tudjuk megoldani a helyszíni szereléseket.

Eddig nagyon sokszor előfordult, hogy honorárium nélkül segítettem. Most hogy a hobbim lett a hivatásom erre jobban oda kell figyeljek! A szervizben leadott munkákra kell koncentráljak minden erőmmel. Csak akkor tudunk eredményesen együtt működni, ha Te is értékeled a Rád szánt időmet. Bár az informatikus szakma nem olyan látványos, de meglehet hogy egy kattintás sorozat mögött sok év gyakorlás áll.

Az üzlet kiadásai miatt minimálisan növelni kell az áraimat, de nem számottevő mértékben. Nem szeretném elveszteni a meglévő Ügyfeleim egy elhibázott árazás miatt! Mindenesetre törekszem arra, hogy kiemelkedően magas értéket kapj a pénzedért cserébe. Ha valamit nem tudok elvárható áron, minőségben, vagy időre megcsinálni, rögtön az elején jelezni fogom. Nem tudok elvállalni mindent, nem foglak olyan javításba beleterelni, ami nem ésszerű.

Az üzletnyitás jó alkalom arra, hogy a termékek értékesítésébe is belekezdjek, ha már elvégeztem az ehhez kapcsolódó iskolákat is. Még nincsenek tömött polcok nálam, de fel tudok kínálni több egeret és billentyűt, kaphatsz nálam mindenféle pendrive-ot, kábelt, wifi kártyákat, CD-DVD-t, és többi alap dolgot is. 2-3 munkanapon belül pedig nagyon sok mindent be tudok szerezni. Megrögzött árukeresők kíméljenek! Értékeld kérlek, hogy a termékek már ki vannak válogatva, és itt vannak Vörösváron. Akár szombat délelőtt is beugorhatsz értük. Igyekszem a legjobb ár/érték arányú termékeket tartani, mindezt elfogadható vidéki árszínvonalon.

Jövőbeli célom, hogy az üzletben nagy választékban megbízható használt asztali és notebook-okat tartsak. Néhány belépő szintű asztali gép már most is van!

Itt a honlapon, vagy a Facebook-on rendszeresen jelentkezni fogok kisebb videókkal, képes beszámolókkal az érdekesebb munkákról, vállalkozásom bemutatásáról és fejlesztéseiről. Így még jobban bepillantást nyerhetsz a működésbe, és még jobban bemutathatom elhivatottságom, és hogy mennyire is szeretem a munkám.

Köszönöm, hogy elolvastál, ha szükség van rám, megtalálsz nyitvatartási időben az Üzletben!

Elérhetőségek

Cím: 2085 Pilisvörösvár, Fő utca 44.
Telefon: +36-20-20-88-55-2
.

Nyitva tartás

Hétfő-Szerda-Péntek: 10:00-18:00
Kedd-Csütörtök: 12:00-19:00
Szombat: 08:00-12:00

Térkép

.
Parkolás lehetőség a Városháza előtti téren van.

 

Ha már ismerjük egymást, nagyban segítenéd a munkám, ha csillagokkal, vagy szövegesen értékelnél a Google rendszerében. Köszönöm

 


.

Ha tetszett az írás lájkold a cikket, hogy ismerőseidnél is megjelenjen!

Print Friendly, PDF & Email