web analytics

Mi ÍGY akciózunk notebookot

Könyvelőm szerint nem merem aktiválni ezt az ajánlatot…TÉVEDETT! Kattints – Számolj – Rendelj.

CM_notebookok_2015.11

Egyedülálló ajánlat, ahol a KÉNYELMED VAN FŐSZEREPBEN! Összeállítottam a legjobb csomagot, amit csak kínálhatok!

A képen látható NYUGALMAT adom a géped mellé KIZÁRÓLAG A TERMÉK ÁRÁÉRT, erről szól ez az akció! Listába szedtem, hogy pontosan miben fogok segíteni, ha elfogadod az ajánlatom.


.
KIVÁLASZTÁS – A LEGJOBBAT KAPOD A PÉNZEDÉRT

A bevált márkák közül kiválasztom a legjobb ár/értékű darabokat. Neked csak az árat és a formát kell pontosítanod. Vigyázz, mert az akciós katalógusok tele vannak buktatókkal. Ne kockáztass! Továbbá itthoni vállalkozás vagyok, működésemmel a magyar gazdaságot támogatom. Közös érdekünk hogy ne külföldről és külföldieknek vásárolj!

BESZERZÉS – ELHOZOM HELYETTED A NAGYVÁROSBÓL

A notebookot beérkezés után 1 max. 2 munkanapon belül elhozom Budapestről. A legközelebbi szakbolt 15 km-re van, ezért megspórolok Neked 1.000 Ft benzinpénzt, és 1,5 óra szabadidőt. A bolti eladók mindig elfogultak az ott kiállított típusokkal kapcsolatban, én nem vagyok érdekelt egyik márka ajánlásában sem. Házhozszállításkor, a drága csomag tartalmának és épségének szakszerű ellenőrzése nem mindig kivitelezhető, a futár általában nem ért az informatikához.

TESZTELÉS – NEM KAPSZ GYÁRI HIBÁS DARABOT

Letesztelem, és átvizsgálom a gépet. A gyors garanciális ügyintézés érdekében fontos 3 napon belül kiszűrni a tipikus hibákat: rossz pixelek a kijelzőn, hibás memóriamodul, nem működő merevlemez, zárlatos akkumulátor. Elvégzem az első hosszú töltést is, amivel az izgatott vásárló általában elfelejt foglalkozni.

BEÁLLÍTÁS – A LEGTÖBBET HOZHATOD KI A GÉPBŐL

Eltávolítom az operációs rendszerből a működést lassító gyárilag integrált programokat. A demó verziójú irodacsomag és vírusirtó program is cserére szorul. A teljes körű használathoz szükség van egyéb alkalmazás telepítésére is. Figyelem, minimális szakértelem nélkül könnyen bele lehet futni vírusokba már a legelején is!

FRISSÍTÉS – NAPRAKÉSZ RENDSZERT HASZNÁLHATSZ

Telepíteni kell a biztonság szempontjából nélkülözhetetlen operációs rendszer frissítéseket is. A folyamathoz nagy sávszélesség, és átlagosan 1-3 óra idő szükséges. A gyárilag régebbi Windows-al érkező modellekre javasolt az ingyenessé tett 10-es verzió installálása. A felmerülő kompatibilitási problémákat kezelni kell!

KISZÁLLÍTÁS – KI SEM KELL MOZDULNOD

Ha a gép átadható állapotba került, jelentkezni fogok, hogy időpontot egyeztessünk. Pilisvörösvár, Pilisszentiván, és Solymár területére tudom ebben a csomagban ingyenesen kiszállítani. Minden egyéb eset megbeszélhető.

BEÜZEMELÉS – HOGY ILLESZKEDJEN AZ OTTHONODBA

Átadáskor bekapcsoljuk a notebookot, majd rácsatlakozunk a Wifi hálózatra. Amennyiben nem rendelkezel még antennás egységgel, de házon belül mégis szeretnéd vezeték nélkül használni a laptopot, kérlek jelezd előre, és routert is hozok rögtön. Gyorsan telepíthető perifériákat a csomagban meg tudunk oldani, minden egyéb eset a a CM szolgáltatások oldal szerint alakul.

LEGALITÁS – NYUGODTABBAN ALUDHATSZ

Az ajánlatban szereplő notebookok a Windows legújabb verziójának futtatására törvényesen is jogosultak! Mindketten nyugodtabban fogunk aludni, és a jövőbeli frissítések telepítése sem lesz gond.

TÁMOGATÁS – HA ELAKADNÁL KÖNNYEN SEGÍTHETEK

A számítógépre távsegítő programot telepítek. Engedélyeddel át tudom távolról venni a képernyőt, ha segítségedre lenne szükséged. A távsegítség jövőbeli díját a CM szolgáltatások oldal “Otthoni szoftveres munkák” részénél találod meg. Nagyobb boltban történő vásárlás esetén biztosan nincs ilyenre lehetőség. Titkon bízom abban, hogy kapcsolatunk átadás után sem ér véget.

GARANCIA – BAJ ESETÉN HELYBEN VAGYOK

A notebookokra általában 24 hónap garancia van. Minden termékkel előfordulhatnak problémák garanciaidőn belül is. Baj esetén intézem a termék garanciáztatását. Aktívan közreműködöm az adatmentésben, és a kapcsolódó egyéb feladatokban is. Garanciaidőn túl is rengeteg problémát meg tudunk oldani.

AJÁNDÉK – HOGY LEGKÖZELEBB IS NÁLAM VÁSÁROLJ

Megköszönve bizalmad egy apró ajándékkal szeretnék kedveskedni Neked, amire minden aktív notebook felhasználónak szüksége van. Ha ügyes vagy, már ki is találhattad mire gondolok…


Sokkal kisebb rizikófaktor, és magasabb felhasználói élmény érhető el, ha a felsorolt lépéseket mind egy ember végzi el! Kérdés esetén bátran keress meg a Kapcsolat oldalon felsorolt elérhetőség bármelyikén. Érvényes webáruház foglalás után előlegszámlát küldök e-mail-en. A vételár felének banki átutalását fogom kérni. Az előleg személyes átvétele is megoldható!

>>> RENDELHETŐ NOTEBOOK-OK >>>

Ugye nem akarsz lecsúszni a jövőbeli ajánlatokról, cikkekről? Kedveld a Facebook oldalam!

Print Friendly, PDF & Email