web analytics

Honlap üzleti részének aktiválása 3/4 – Termékek

Örömmel tudatom Veled, hogy mai napon megnyílt a több mint 5.500 terméket listázó számítástechnikai webáruházam! Pilisvörösvár, Pilisszentiván, és Solymár lakóitól várom a megrendeléseket. Bevezető jelleggel most minden terméket ingyen házhoz is szállítok! További 5% kedvezményre jogosító kupon a cikk végén!


Mágusbolt-megnyitva

Bizonyára Veled is előfordult már, hogy szükséged lett volna egy informatikai termékre (pendrive, memóriakártya, külső merevlemez, router, stb.), de fogalmad sem volt mikor, milyet, és hogy honnan vedd meg. A sok márka és típus között igen könnyű összezavarodni. Hasznos cikkekkel, illetve konkrét termékajánlásokkal szeretném támogatni a vásárlásaid. Az előnyös árak mellett a legfontosabb cél itt is az élményteli felhasználás!

A termékeket termékkategória csoportokra bontottam. Kérlek olvasd el a csoportosításom gondolatmenetét. Így mindig tudni fogod, hogy mit hol keress. Egyéni ötlet alapján készült el a MÁGUSBOLT START kezdőoldal. Itt bármelyik termék alkategória 1 kattintással elérhető! Az összes csoportot létrehoztam az alsó üzleti menüben is. Az alkatrészek kiválasztásánál kritikus kompatibilitásáról ezen az oldalamon olvashatsz. Hidd el, néha a szakmában levőknek sem egyszerű feladat a biztosan jó alkatrész megtalálása!

Kiszállítási rend: a kis termékeket másnap este, a nagyobbakat kedd és péntek este tudom átadni.

Figyeld az online, és egyéb csatornákon indított kedvezményeimet, mert tervezek ilyeneket is!

  1. A könnyebb kezdés miatt 2 limitációt hoztam az elején:
    A webáruház egyenlőre nem tartalmaz termékképeket! Csak bizonyos forgalom felett tudom majd beállítani őket. A leírásokban azonban találhattok linket a gyártó oldalára. Itt rendszerint szokott lenni termékfotó is.
  2. Másik könnyítés nekem, hogy egyenlőre csak az 50.000 Ft alatti termékeket rendelheted meg. A többi is listázva van, de minden esetben egyénileg bírálom el a rendelés teljesíthetőségét.

Figyelem, a megrendelések fizetési kötelezettséggel járnak! A kiszállítás kevés számodra? Nem tudod beállítani a megrendelt routert? Semmi gond ! Vásárláskor a kosárba rakhatsz kapcsolódó szolgáltatásokat is.

Virtuális névjegykártyám innen tudod letölteni: Computer Mágus névjegykártyaKellemes termékböngészést kívánok, remélem hamarosan találkozunk!

Minden induló vállalkozásnak szüksége van kezdeti lendületre. Ha megtisztelsz a lájkoddal, az 50.000 Ft alatti termékek árából 5%-ot tudok engedni. Így köszönöm meg támogatásod!

[sociallocker id=21904]

cm_kupon_honlap_5_szazalek

Nagyon szépen köszönöm! A bolt kezdőoldalát itt találod: MÁGUSBOLT START 

[/sociallocker]

Print Friendly, PDF & Email