web analytics

Computer Mágus Blog

Kategóriák: Egyéb, Futás, Hardver, Hírek, Mindennapok, Oldal, Reklám, Szoftver, Teszt, Üzlet,Windows 10 frissítés eltávolítás: a végső megoldás

2015.12.07.

Windows 10 frissítés letiltását könnyítő program
Már írtam 2 cikket a témával kapcsolatban, itt találod őket: első, második. Az Ultimate Outsider csapat jóvoltából sokat egyszerűsödött a Windows 10 frissítés eltávolításának, és letiltásának módszere.
Tovább a cikkhez >>A végleges webshop elindult

2015.12.06.

Nagy örömmel tudatom veletek, hogy a végleges webshop-ot beállítottam, és a meglévő honlappal illesztettem!
Tovább a cikkhez >>Végleges webshop előkészítése

2015.11.27.

Örömmel értesítem leendő és jövőbeli Ügyfeleimet, hogy jövő hét második felétől aktiválásra kerül a végleges webshop felület!
Tovább a cikkhez >>Mondd, te mit választanál? – Notebook

2015.11.17.

Karácsony közeledtével drágább ajándékok is szóba kerülnek. A cikkben végigveszzük a notebook választás buktatóit. Konkrét tanácsokat fogok adni, hogy milyen paraméterekkel rendelkezik az ideális gép.
Tovább a cikkhez >>Mi ÍGY akciózunk notebookot

2015.11.09.

Könyvelőm szerint nem merem aktiválni ezt az ajánlatot...TÉVEDETT! Kattints - Számolj - Rendelj.
Tovább a cikkhez >>TOP félelmeink számítógép-szerelő választáskor

2015.11.02.

Ugye Te sem szeretnéd nem hozzáértőre bízni a géped? Mindenkinek van javítással kapcsolatos rossz tapasztalata. Nézzük végig, mire kell odafigyelni!
Tovább a cikkhez >>Novemberi tablet ajánlatunk

2015.10.28.

Nincs olyan gyerek, aki ne örülne egy táblagépnek! Most ajándék pendriveot adok mellé, és ingyen ki is szállítom. Rendeld meg most!
Tovább a cikkhez >>Honlap üzleti részének aktiválása 4/4 – Használt

2015.10.21.

Az utolsó aktiválandó résznek a HASZNÁLT kategória maradt. Bár hosszú távon mindenképpen az új eszközözök vásárlását tartom kifizetődőbbnek, de be kell látnom, hogy nem minden háztartásban jut pénz rájuk. Oldalam ezen zugával nekik szeretnék kis segítséget nyújtani.
Tovább a cikkhez >>Honlap üzleti részének aktiválása 3/4 – Termékek

2015.10.18.

Örömmel tudatom Veled, hogy mai napon megnyílt a több mint 5.500 terméket listázó számítástechnikai webáruházam! Pilisvörösvár, Pilisszentiván, és Solymár lakóitól várom a megrendeléseket. Bevezető jelleggel most minden terméket ingyen házhoz is szállítok! További 5% kedvezményre jogosító kupon a cikk végén!
Tovább a cikkhez >>Honlap üzleti részének aktiválása 2/4 – Konfigurációk

2015.10.14.

Bár csak egy oldal, de minden bizonnyal a legfontosabb itt a honlapon! Letisztult konfigurációs listámat ismerhetitek meg hajtás után.
Tovább a cikkhez >>A Windows 10 automata letöltésének tiltása

2015.10.12.

Négy hónappal ezelőtt a Windows 10 beszerzési értesítés eltüntetéséről már írtam. A módszer a mai napig működik, viszont a Microsoft kezdi még erőszakosabban terjeszteni az új operációs rendszert. Erősítsünk hát mi is a gáton!
Tovább a cikkhez >>Honlap üzleti részének aktiválása 1/4 – Szolgáltatások

2015.10.11.

A menetrendnek megfelelően aktiváltam az oldal üzleti menüjének bizonyos részeit. A menüből elérhető Mágusbolt termékek feltöltése később várható!
Tovább a cikkhez >>A második Maratonom

2015.10.08.

Következzen idén feltehetően az utolsó futós cikkem. Biztosan Te is hallottál róla, hogy vasárnap lesz a SPAR Maraton, Magyarország legnépesebb sporteseménye. Több mint 7.000 maratonista között másodszor próbálhatom ki magam a klasszikus távon.
Tovább a cikkhez >>Vállalkozás megkezdése

2015.10.01.

Kedves ismerőseim! Nagy örömmel tudatom veletek, hogy a szükséges papírjaim megérkeztek. Honlapom júniusi indulása után 4 hónappal a vállalkozásom hivatalosan is megkezdhetem!
Tovább a cikkhez >>Út a Maratonig Trailer Budapest Edition (videó)

2015.08.15.

Az előző trailer helyszíneit nem mindenki ismeri, ezért csináltam egy populárisabb verziót is. Rengeteg szép futóélmény köt Budapesthez. Szaladjunk végig a legismertebb helyszíneken. Ezúttal szó szerint...
Tovább a cikkhez >>Mondd, te mit választanál? – Tablet

2015.08.07.

Tegnap megkeresett egy kedves ismerősöm Facebook-on. Az üzenőablakban kérte, hogy válaszoljam meg neki a cikk címében szereplő kérdést, amitől szerintem minden jóérzésű informatikus a falra mászik.
Tovább a cikkhez >>Hologram vetítés okostelefonnal házilag

2015.08.04.

Néhány napja az interneten megjelent egy igen ígéretes, házilag is elkészíthető hologramvetítési módszer. Valóban működik? Próbáljuk csak ki! Ebből a rövid cikkből megtudhatod az elkészítéséhez szükséges lépéseket.
Tovább a cikkhez >>Funkció győzelme a design felett

2015.08.02.

Az elmúlt héten nagyon sok időt foglalkoztam a honlappal. A majdani központi funkciót, a saját webshopot szerettem volna kialakítani. Sajnos legnagyobb igyekezetem ellenére sem sikerült a meglévő keretet megfelelően a bolthoz illeszteni.
Tovább a cikkhez >>Asztali számítógép belső portalanítása (videó)

2015.07.24.

Mikor is lehetne aktuálisabb ez a cikk, mint a mostani tűzforró napokon? A megnövekedett külső hőmérséklet ahogyan egy embernél, úgy egy számítógépnél is extra terhelést jelent!
Tovább a cikkhez >>Hogyan lehet YouTube-ról zenét letölteni? (videó)

2015.07.07.

Tapasztalataim alapján a kémprogramfertőzések egy része akkor keletkezik, amikor a felhasználó saját maga kezd el YouTube letöltő programokat keresni. Következzen a cikkem a biztonságos letöltési módszerekről.
Tovább a cikkhez >>

Print Friendly, PDF & Email